lauantai 16. toukokuuta 2015

Ruusun teko-ohjeet


Nämä ruusut ovat tehty sokerimassasta. Voit valmistaa ruusuja myös marsipaanista, ota huomioon silloin pidempi kuivumisaika.
   
                             
                Muotoile sokerimassasta pieni                                Ohenna palloa paletin avulla.
                pallo.

                             
                Pyöritä ruusulle keskusta.                                       Tee sokerimassasta lisää lehtiä ja
                                                                                              kiinnitä ne keskustan ympärille.

                             
                Muotoile lehtiä sormilla.                                         Jatka kunnes ruusu kasvaa
                                                                                              haluamasi kokoiseksi.

Tee ruusut ajoissa, jotta ne ehtivät kuivua kokonaan. Säilytä kuivuneet ruusut huoneenlämmössä.
Mikäli laitat ruusuja kakkujen päälle, huolehdi ettet pidä kakkukupua sillä ruusut alkavat pehmetä todella nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti