(n. 20kpl)
Pohja:
4 lehti- tai torttutaikinalevyä
Täyte:
1 paprika
100g meetvurstia
100g ruohosipulituorejuustoa
1tl kuivattua persiljaa
1tl mustapippuria
kananmuna voiteluun
Ota lehtitaikinalevyt sulamaan. Levyt saavat sulaa täysin pehmeiksi.
Valmista täyte. Pilko paprika ja meetvurtsi pieniksi kuutioiksi. Sekoita tuorejuuston joukkoon, ja lisää mausteet.
Kaulitse lehtitaikinalevyt vierekkäin yhdeksi isoksi levyksi. Levitä täyte levylle ja kääri rullaksi kääretortun tapaan. Laita rulla jääkaappiin sauma alaspäin noin puoleksi tunniksi.
Leikkaa rullasta noin 1cm kokoisia kiekkoja. Voitele hyrrät ennen uuniin laittoa kananmunalla.
Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia.
Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti