perjantai 25. maaliskuuta 2016

Mangojuustokakku



Pohja:
130g kaurakeksejä
50g voita

Täyte:
2,5dl vispikermaa
200g mango tuorejuustoa
250g maitorahkaa
2dl mangososetta (Bonne)
1dl sokeria
5 liivatelehteä
2rkl kiehuvaa vettä

Koristeluun:
pääsiäismunia
suklaarakeita


Vuoraa irtopohjavuoan (halkaisija 20cm) reunat reunakalvolla tai leivinpaperilla.

Murskaa keksit hienoksi muruksi tehosekoittimella. Sekoita keksimuruun sulatettu voi, ja painele seos vuoan pohjalle. Laita vuoka jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Valmistele täyte.
Vaahdota kerma. Sekoita tuorejuusto, maitorahka, mangosose ja sokeri keskenään. Puristele liivatelehdet ja sekoita kiehuvan veden kanssa. Kaada liivateseos ohuena nauhana täytteeseen samalla sekoittaen. Lisää lopuksi vaahdotettu kerma ja sekoita hyvin.
Kaada täyte vuokaan ja anna kakun hyytyä jääkaapissa noin 5 tuntia. Mielellään yön yli.

Koristele kakku pääsiäismunilla ja suklaarakeilla.

Hyvää pääsiäistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti