lauantai 14. helmikuuta 2015

Valkosuklaa-limejuustokakku


Pohja:
150g digestive-keksejä
75g voita

Täyte:
6 liivatelehteä
0,5dl vettä
4dl vispikermaa
200g valkosuklaa-lime rahkaa (Valio)
2 rkl sokeria
2tl vaniljasokeria

Vuoraa irtopohjavuoka (24cm) leivinpaperilla. Murenna keksit, ja lisää joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle.

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma. Sekoita vaahtoon rahka ja sokerit. Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen. Kaada ohuena nauhana täytteeseen hyvin sekoittaen.

Kaada täyte pohjan päälle. Tasoita pinta, ja anna hyytyä jääkaapissa 4 tuntia. Mielellään yön yli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti