lauantai 14. helmikuuta 2015

Porkkanapiirakka


Pohja:
5 kananmunaa
5dl sokeria
2tl ruokasoodaa
3tl leivinjauhetta
5tl kanelia
3tl vaniljasokeria
7,5dl vehnäjauhoja
200g margariinia
7dl porkkanaraastetta

Kuorrutus:
100g pehmeää voita
200g sulatejuustoa (Olympia)
400g tomusokeria
5tl vaniljasokeria

Pinnalle:
Pähkinärouhetta

Raasta porkkanat valmiiksi. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon. Lisää lopuksi margariini ja porkkanaraaste. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.

Paista pohjaa uunissa keskitasolla 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Sekoita kuorrutuksen aineet keskenään sähkövatkaimella. Levitä kuorrute jäähtyneen pohjan päälle. Ripottele pinnalle pähkinärouhetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti